У Луцьку на карантин закривають усі школи

У Луцьку на карантин закривають усі школи

Із завтрашнього дня всі луцькі школи, які поки не запроваджували карантин, у зв’язку зі значним збільшенням кількості учнів, хворих на грип або гостру респіраторну вірусну інфекцію, припиняють навчальний процес.

Як розповіла керівниця управління освіти міської ради Зіновія Лещенко, сьогодні, 6 лютого, до списку шкіл, закритих на карантин, додалися ЗОШ І–ІІ ступенів № 7, НВК № 9 та навчально-реабілітаційний центр, – пише ІА Волинські новини.

Читати також: У восьми школах Волині - карантин. ВІДЕО

Тож, аби не допустити збільшення кількості хворих дітей і в інших навчальних закладах міста, було прийнято рішення про запровадження із 7 лютого карантину у всіх без винятку школах.

Карантин триватиме до 10 лютого.

«Ми вважаємо, що затягувати недоцільно. Потрібно дати можливість дітям пролікуватись вдома, аби уникнути поширення хвороби та ускладнень», – наголосила Зіновія Лещенко.

Вона додала, що зараз готують відповідне офіційне розпорядження.

Нагадаємо, 5 лютого стало відомо, що лише кілька шкіл у Луцьку закриваються на карантин у зв'язку зі спалахом гострої респіраторної інфекції.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцьк у лютому. ФОТО
Наступна новина Безробітних волинян агітують йти на контрактну службу до ЗСУ
Останні новини
Схожі новини