Безробітних волинян агітують йти на контрактну службу до ЗСУ

Безробітних волинян агітують йти на контрактну службу до ЗСУ

У Любешівському районному центрі зайнятості безробітні провели зустріч з військовими і учасниками бойових дій на Донбасі.

Про це повідомляє видання «Волинь».

До участі запросили головного спеціаліста Любешівського бюро безкоштовної правової допомоги Едуарда Гречка та заступника військового комісара-начальника відділення комплектування Любешівського районного військового комісаріату капітана Костянтина Борбича. Був присутній і командир взводу зв’язку старший лейтенант Євген Олещук, який проходить військову службу у 14 окремій механізованій бригаді міста Володимира-Волинського.

Євген Олещук доповнив, що для укомплектування взводу зв’язку, вони готові прийняти на службу водіїв вантажних автомобілів, які мають посвідчення відповідної категорії, слюсарів з ремонту автомобілів, а також спеціалістів зв’язку.

Костянтин Борбич ознайомив присутніх з вимогам до прийняття на військову службу за контрактом осіб рядового, сержантського і старшинського складу. Розповів про порядок відбору кандидатів та проходження процедури оформлення з пред’явленням необхідних документів. А також надав інформацію про пільги і гарантії для військовослужбовців, згідно з чинним законодавством, про переваги і грошове забезпечення. Підкреслив, що районні військові комісаріати, на підставі переліку вакантних посад, пропонують потенційним кандидатам посади, з урахуванням пріоритетності в їх комплектуванні. Євген Олещук доповнив, що для укомплектування взводу зв’язку, вони готові прийняти на службу водіїв вантажних автомобілів, які мають посвідчення відповідної категорії, слюсарів з ремонту автомобілів, а також спеціалістів зв’язку. Для отримання більш детальної інформації запросив зацікавлених осіб до Любешівського військового комісаріату.

Раніше повідомлялося, що Командир військової частини Національної гвардії України підполковник Гуртовський Василь Васильович провів зустріч з секретарем Луцької міської ради Пустовітом Григорієм Олександровичем.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку на карантин закривають усі школи
Наступна новина Дуда заявив, що підпише скандальний закон про заборону «бандеризму»
Останні новини
Схожі новини