У Луцьку на кільці біля «Променя» змінили схему руху. Як їздити?

У Луцьку на кільці біля «Променя» змінили схему руху. Як їздити?

На кільці поблизу розважального центру «Промінь» у Луцьку нанесли нову розмітку. Проте багатьом водіям таке нововведення не до душі.

Ситуацію роз’яснили луцькі патрульні. Розповіли: тут почали облаштовувати так зване турбокільце. Його суть полягає в тому, що водій ще перед тим, як в’їхати на кільце, повинний обрати конкретну смугу, яка виведе його на потрібний йому з’їзд. Однак робота ще не завершена, – йдеться у сюжеті ІА «Конкурент».

«Коли буде завершено нанесення дорожньої розмітки та дорожніх знаків, для водіїв це полегшить вибір напрямку і в подальшому це буде досить зручно», – зазначив В’ячеслав Кирикилиця, т.в.о. начальника відділу безпеки дорожнього руху Управління патрульної поліції у Волинській області.

Таксист Володимир зазначає, що стара розмітка була вже звична, а цю, мовляв, зробили «не за розумом».

«Розмітку треба робити по розуму, щоб вона була більш зрозумілою. Стара розмітка була більш звична усім», – каже чоловік.

Найбільше запитань у водіїв викликають з’їзди на Стрілецьку та Яровицю: тепер потрапити на них можна лише з зовнішньої смуги руху.

«По вулиці Стрілецькій та по вулиці Яровиця ширина проїжджої частини дозволяє розмістити лише одну смугу. Тому, з’їзд з кільця відразу з двох смуг – неможливий», – каже В’ячеслав Кирикилиця.

За словами патрульних, нова розмітка розвантажить рух та зменшить аварійність на цій ділянці.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Немає потреби». У Луцьку не будуть закривати дитсадки
Наступна новина За добу ще у 948 українців виявили COVID-19
Останні новини
Схожі новини