У Луцьку на Ківерцівський паркан заважає водіям. Його перенесуть

У Луцьку на Ківерцівський паркан заважає водіям. Його перенесуть

Паркан на вулиці Ківерцівській у Луцьку встановили торік для безпеки пішоходів. Натомість конструкція обмежує видимість водіям, тому його перенесуть в інше місце.

Як розповів Суспільному речник патрульної поліції області Богдан Павлович, на цьому відрізку дороги за останні шість місяців склали 13 протоколів про ДТП.

Працівники відділу безпеки дорожнього руху ще чотири місяці тому обстежили з'їзд і надіслали лист Луцькому міському голові з проханням удосконалити дорожній рух.

"На даному перехресті не забезпечено трикутник видимості. При виїзді на вулицю Ківерцівська водії не можуть безперешкодно бачити транспорт, який їде зі сторони м. Ківерці. Їм заважає дорожнє огородження, що може створювати аварійні ситуації", – каже речник волинських патрульних.

 

Як розповів у коментарі Суспільному директор департаменту житлово-комунального господарства Луцька Микола Осіюк, паркан на Ківерцівській перенесуть. Нині проєктанти вивчають ситуацію і вносять зміни в організацію дорожнього руху.

"Перенесемо його на іншу сторону напроти мосту, спуску, щоб люди могли рухатися, а там буде невеликий парканчик, який буде давати візуальну можливість водіям звертати увагу на ліву сторону руху", – пояснює комунальник.

Зі слів директора департаменту ЖКГ Луцька Миколи Осіюка, перенести паркан комунальники планують впродовж трьох тижнів.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/lSd3xsdYyD4" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Читайте також: На Волині під колеса автівки потрапила 3-річна дитина. У неї численні переломи


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Ратнівській районній лікарні закривають інфекційне відділення. Чому
Наступна новина Коронавірус на Волині: 5 нових хворих та одна смерть
Останні новини
Схожі новини