У Луцьку на місці теплиць будуватимуть багатоповерхівку

У Луцьку на місці теплиць будуватимуть багатоповерхівку

Земельна комісія Луцької міськради на своєму повторному засіданні 23 лютого підтримали проект рішення про передачу землі площею 2 гектара для будівництва багатоквартирного житлового будинку на місці тепличного комплексу по вулиці Рівненська, 119 ТОВ «Житловий квартал».

Земельна комісія вирішила погодити надання дозволу ТОВ «Житловий квартал» на будівництво на вулиці Рівненській, 119 багатоквартирного будинку на умовах оренди землі площею 2 гектара. «За» проголосували три члени комісії:  Євген Ткачук, Микита Рабан та Аркадій Соломатін.

«Там все законно. Власники купили майно теплиць. А потім звернулися з проханням змінити призначення ділянки, бо мають намір будувати там багатоповерховий житловий комплекс. Це майно перебуває у їх власності. Тому ніякі аукціони не потрібні», - запевнив голова комісії Євген Ткачук.

Зазначимо, що питання лобіювання житлового будівництва на місці колишніх теплиць пов'язують з депутатами міської ради Сергієм Булою і Костянтином Петрочуком. Раніше воно вже розглядалося на сесії міської ради. Тоді депутати з опозиції критикували більшість за те, що вона ігнорує Генеральний план міста, даючи дозвіл на зміну цільового призначення ділянки на Рівненській, 119. Однак, до їх думки не дослухалися.

Фото ілюстративне


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Чорно-білі світлини Луцька майже 100-річної давнини. ФОТО
Наступна новина Княгининівська ОТГ «вилетіла» із шоу «Громада на мільйон». ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини