У Луцьку на низці вулиць пропало світло: мер повідомив причину

У Луцьку на низці вулиць пропало світло: мер повідомив причину

У Луцьку наслідок технологічного порушення на одній з підстанцій та аварійної ситуації на мережах ПАТ «Волиньобленерго» без напруги залишились низка вулиць та прилеглих до них в межах 33, 40 та 55 мікрорайонів.

Про це повідомив міський голова Ігор Поліщук. 

Без світла залишилися: вул. Конякіна, вул. Карбишева, вул. Наливайка, пр. Соборності, вул. Липинського, вул. Кравчука, вул. Воїнів Інтернаціоналістів, вул. Ківерцівська, вул. Героїв УПА, вул. Вахтангова, вул. Заньковецької, вул. Селищна, вул. Авіаторів, вул. Єршова, вул. Гордіюк, пр. Молоді, вул. Теремнівська, вул. Підгаєцька, вул. Рівненська, вул. Дубнівська, вул. Електроапаратна, вул. Зв'язківців, вул. Захарова, вул. Мазепи, вул. С.Ковалевської, вул. Писаревського, вул. Ветеранів.

За словами мера, над усуненням вказаних порушень та аварійних ситуацій працюють фахівці. Про час відновлення електропостачання буде повідомлено додатково.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Україна повернула з російського полону ще 52 військових
Наступна новина У Луцьку на Конякіна Opel врізався в Audi. ФОТО
Останні новини
Схожі новини