У Луцьку на ринку злодій поцупив їжу та спустив собаку на очевидця

У Луцьку на ринку злодій поцупив їжу та спустив собаку на очевидця

25 червня до поліції Луцька звернулась громадянка, котра повідомила, що по обіді з прилавку її контейнера на ринку невідома особа викрала продукти харчування. 

Про це повідомляють у пресслужбі поліції Волині.

На зауваження та попередження зловмисник не реагував, натомість спустив свою собаку на одного з очевидців, що мав намір заступитись за продавчиню.

На місце події негайно виїхали патрульні та слідчо-оперативна група. Проведеними оперативно-розшуковими заходами правоохоронці швидко встановили, що пограбування вчинив 27-річний місцевий мешканець. 

Його місцезнаходження також відразу стало відоме та незабаром поліцейські затримали зловмисника. Наразі він перебуває в ІТТ до рішення суду, йому вже оголошено про підозру.

«За цим фактом слідчі внесли відомості кримінального характеру до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 186 КК України (Грабіж, вчинений в умовах воєнного стану)», – додають у повідомленні.

Читайте також: У ківерчанина в автівці знайшли 100 кілограмів бурштину


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У ківерчанина в автівці знайшли 100 кілограмів бурштину
Наступна новина У Луцьку троє жінок викрали квіти, висаджені в центральному парку. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини