У Луцьку на вулиці Рівненській з'явилося сучасне  LED-освітлення

У Луцьку на вулиці Рівненській з'явилося сучасне  LED-освітлення

У Луцьку частину вулиці Рівненської – від мосту і до проспекту Відродження – обладнали сучасним LED-освітленням.

Про це у Фейсбуці повідомив перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад.

«У нічну пору лучани можуть оцінити яскравість нового освітлення, яке до того ж є економічним та тривалим в експлуатації. Оцинковані антивандальні опори мають сучасний вигляд, стійкі до можливих ушкоджень. Нагадаю, фінансування капітального ремонту вулиці Рівненської у Луцьку – це переважно грантові кошти, яких не потрібно буде повертати, а отже для бюджету міста витрати стануть мінімально можливими», – йдеться у дописі.

Залучення європейських інвестицій на ремонт однієї з найбільш навантажених ділянок дороги стало можливим завдяки участі в міжнародному проєкті «Покращення безпеки транскордонної дорожньої інфраструктури Хелма і Луцька».

Донор – ЄС в рамках програми транскордонного співробітництва «Польща-Білорусь-Україна 2014-2020» CBC Programme Poland-Belarus-Ukraine.

Для Луцька бюджет проєкту складає більше 700 тисяч євро, і одним із головних об′єктів у ньому є саме ділянка вулиці Рівненської довжиною від вулиці Задворецької до вулиці Купріна.

Читати такожУ «Юпітері» продають останню однокімнатну квартиру


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Драма промзони. Історії з луцького ангару, в якому оселився... театр. РЕПОРТАЖ
Наступна новина Шалені знижки на житло. «Інвестор» оголосив «чорну п'ятницю»
Останні новини
Схожі новини