У Луцьку найдешевші однокімнатні квартири в Україні

У Луцьку найдешевші однокімнатні квартири в Україні

Найнижчі ціни на однокімнатні квартири в Україні на початку року були зафіксовані в Луцьку.

Про це повідомляє 7днів.

За інформацією професійних ріелторів України, придбати однокімнатну квартиру за найнижчою ціною можна на околицях обласних центрів України. В інфографіці зафіксовані середні ціни на однокімнатне житло в багатоквартирних будинках старого житлового фонду України. Зазначені показники можуть відрізнятися, оскільки залежать від планування, площі і якості ремонту житлового об’єкта.

У центральних регіонах України найбільш високі ціни на придбання квартир малої площі зафіксовано в столиці – у середньому $ 30 000. Найдешевше придбати однокімнатне житло в багатоквартирних старих будинках можна в Полтаві – за $ 13 500.

У західній частині України найдорожче коштують однокімнатні квартири в багатоквартирних будинках старого житлового фонду Львова та Чернівців – $ 20 000. Недороге житло продається в Луцьку – за $ 11 000.

На сході України найвища вартість покупки однокімнатної квартири – в будинках старої забудови Харкова: $ 26 000. Купити квартиру маленької площі недорого можна в Запоріжжі – за $ 13 500.

На півдні середні ціни на придбання квартир маленької площі варіюють у межах $ 12 500 – 

30 000. Найдешевший Херсон, де однокімнатну квартиру цілком можна придбати за $ 12 500, а максимально дорого вона коштує в Одесі – $ 30 000.

У північній частині України, де живемо й ми, купити однокімнатний житловий об’єкт за мінімальною ціною можна в Чернігові – за $ 12 000. Найдорожче придбати квартиру можна в будинках старої забудови Рівного – за $ 16 000.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку стартував чемпіонат з баскетболу серед школярів. ВІДЕО
Наступна новина У волинській школі спалах гепатиту
Останні новини
Схожі новини