У місті низка будинків – без тепла. В Луцьктеплі пояснили чому

У місті низка будинків – без тепла. В Луцьктеплі пояснили чому

У певних частинах Луцька підключення житлових будинків до опалення тимчасово обмежено у зв’язку з відсутністю електроенергії. Втім усі котельні підприємства запущено, а теплоносій нині подано до 260 із 759 будинків.

Про це повідомили в пресслужбі Луцьктепла. 

Теплом забезпечено 37 із 40 дитсадочків (зокрема, в ДНЗ №1, 31 та 32 подача теплоносія обмежена через пориви на мережі), усі школи та медичні заклади.

Через пориви на тепловій мережі подачу опалення перекрито до 29 житлових будинків. Зокрема, через порив на вулиці Захарова без опалення залишаються будинки на Захарова, 7 та Декабристів, 25а, на просп. Соборності, 19-а без опалення будинки на Соборності, 19а, 23 та ДНЗ №31, через порив мережі на просп. Соборності, 14-а теплоносій не подано до будинків на Соборності, 14-а та 16, порив на вул. Конякіна, 9-а тимчасово не дозволяє надати послугу до будинків на Конякіна, 9, 9-а, 9б, 11, 11-а, Федорова, 1, 3, 5, Гордіюк, 27, 29, 31 та ДНЗ №1, через порив на вводі в будинок без опалення залишається житловий будинок на вулиці Богдана Хмельницького, 20. 

Через витоки на проспекті Президента Грушевського опалення не подано до будинків на Грушевського, 16, 18, 20, 22 та ДНЗ №32. Через порив на вул. Огієнка, 20 теплоносій не подано до житлових будинків на Огієнка, 20, Клима Савури, 26, 28, 29. Через порив на проспекті Перемоги перекрито подачу опалення на будинки на Перемоги, 15, 17, 19.

Аварійні бригади підприємства уже приступили до ліквідації поривів, а задля оперативного їх усунення завтра, 5 листопада, організовано додатковий робочий день. Окрім того на завтра заплановано запуск усіх будинків 33-го, 40-го, 55-го мікрорайонів Луцька.

Про хід виконання робіт обіцяють повідомити додатково.

Читайте також: У Луцьку встановили ятки для торгівлі сільгосппродукцією. ФОТО


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Директорку ліцею на Волині оштрафували за преміювання чоловіка
Наступна новина У Рівному чоловік кинув гранату на дитячий майданчик
Останні новини
Схожі новини