У Луцьку низка вулиць залишились без гарячої води і тепла. Перелік

У Луцьку низка вулиць залишились без гарячої води і тепла. Перелік

У зв'язку із аварійною заміною запірної арматури тимчасово припинено надання послуги з постачання гарячої води від центрального теплового пункту на вул. Арцеулова, 3-в.

Про це інформує ДКП «Луцьктепло».

Споживачами послуг від даної ЦТП є житлові будинки на вул. Арцеулова, 3, 5, 7, 9, 11, вул. Президента Грушевського, 1, 33, вул. Гулака-Артемовського, 1, 3, 5, 7, 13-а, 15-а, 23-а, 25-а, вул. Євгена Коновальця, 1-а, 1-б, 2, 10-а, вул. Привокзальна, 14, 14-а, 15, вул. Стрілецька, 2, 6, 6-а, 8.

Завершення робіт із заміни запірної арматури та подальше відновлення послуги з гарячого водопостачання - сьогодні після 12:00.

У зв'язку з ліквідацією витоку на тепловій мережі вул. Конякіна та виконанням робіт із заміни аварійної ділянки трубопроводів без послуги з централізованого опалення та гарячого водопостачання тимчасово залишаються споживачі ЦТП на вул. Домни Гордіюк, 10.

Споживачами даної ЦТП є житлові будинки на вул. Домни Гордіюк, 2, 4, 4-а, 5, 8, вул. Наливайка, 2, 4, 6, 6-а, 8, 8-а, 10, 10-а.

Завершення робіт із заміни ділянки трубопроводів та відновлення послуг - сьогодні до кінця дня.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку біля РАЦСу зрубали семиметрову ялинку. У мерії кажуть, що вона могла впасти
Наступна новина «Заберете на автостанції». Як ми купували фальшивий тест на COVID
Останні новини
Схожі новини