У Луцьку – новий головний транспортник

У Луцьку – новий головний транспортник

У Луцьку, 9 липня, Главічку Віктора Йосиповича перевели на посаду начальника відділу транспорту Луцької міської ради з посади головного спеціаліста відділу логістики перевезень управління транспорту та зв'язку Луцької міської ради.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Ігоря Поліщука.

Йому присвоїли 11-й  ранг посадової особи місцевого самоврядування.Установили надбавку за високі досягнення у праці або за виконання особливо важливої роботи в розмірі 50 відсотків посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг посадової особи місцевого самоврядування та вислугу років з 09 липня 2021 року.

До слова, колишнього очільника транспортного управління Володимира Степанова перевели на посаду головного спеціаліста.

Довідка: Віктор Главічка народився 1 вересня 1972 у Рівненській області. Закінчив Рівненський державний педагогічний інститут за спеціальністю «Історія та правознавство» та Волинський державний університет імені Лесі Українки за спеціальністю «Правознавство». У 1991-1993 роках служив у лавах Збройних сил України. З 1993 до 1998 року працював вчителем. У 1998-2003 роках був інспектором дорожньо-патрульної служби. У 2003-2019 роках працював в органах МВС України, зокрема з 2011 по 2013 рік був керівником відділу ДАІ Луцького міського відділу.

Із 2019 до 2021 року (після виходу на пенсію) працював у ГУНП у Волинській області. Із березня до липня 2021 року – головний спеціаліст відділу логістики перевезень управління транспорту та зв’язку Луцької міської ради.
Одружений. Має двох доньок.

Читайте також: У Луцьку звільнили головного земельника


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку звільнили головного земельника
Наступна новина На Волині помер сімейний лікар
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні