У Луцьку обіцяють встановити відеонагляд на всіх в'їздах і виїздах

У Луцьку обіцяють встановити відеонагляд на всіх в'їздах і виїздах
Фото ілюстративне

У Луцьку на всіх в’їздах і виїздах із 1 жовтня повинні запрацювати камери відеоспостереження. 

Про це йшлося 2 вересня під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів, пише ІА Волинські Новини

Директорка департаменту муніципальної варти Юлія Сиротинська розповіла, що в рамках програми «Безпечне місто» відеоспостереженням уже забезпечені дві локації в місті Луцьку – це Центральний парк і 55-й мікрорайон.

Нагадаємо, у Центральному парку міста Луцька встановили 80 камер відеоспостереження.

Найближчим часом камери планують облаштувати на всіх в’їздах і виїздах у місті. Аби це стало можливим, потрібно ще докласти оптоволокно і встановити камери.

Як зазначила Юлія Сиротинська, камери на в’їздах і виїздах, як заплановано, запрацюють із 1 жовтня.

Окрім того, в рамках «Безпечного міста» потрібно ще облаштувати ситуаційний центр, аби диспетчери могли цілодобово моніторити ситуацію.

Як позитивний приклад роботи камер Юлія Сиротинська нагадала про випадок крадіжки з «Луцької Венеції» у Центральному парку м’яких крісел. Крадіїв вдалося опізнати. Інформацію про це, однак, не оприлюднювали, адже крадії – неповнолітні.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Коронавірус на Волині. За добу захворіло 66 людей, одужало – 87
Наступна новина Україна закупить чотири вакцини від грипу
Останні новини
Схожі новини