У Луцьку - одразу дві ДТП на Карпенка-Карого

У Луцьку - одразу дві ДТП на Карпенка-Карого

Учора, 7 грудня, близько 18.00 трапилися дві дорожньо-транспортні пригоди у Луцьку на Карпенка-Карого. Відомо, що в одній автопригоді є постраждалі, інша обійшлася без травмованих.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили очевидці.

Як зазначили у пресслужбі патрульної поліції, автопригода трапилася близько 18.00 на вулиці Карпенка-Карого. Коли патрульні прибули на місце події, то виявили ДТП за участю трьох транспортних засобів.

Інспектори встановили, що водій вантажівки Scania під час об'їзду автомобіля марки Nissan не врахував дорожню обстановку, не врахував безпечного інтервалу та скоїв зіткнення з транспортним засобом марки Volkswagen. Внаслідок зіткнення автомобілі отримали механічні пошкодження.

На водія вантажівки патрульні склали протокол за ст. 124 Кодексу України про адміністративні порушення ( (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів).

На щастя, травмованих у цій автопригоді немає.

Нагадаємо, у пресслужбі ГУНП у Волинській області повідомляли, що на вулиці Карпенка-Карого учора біля 18.00 трапилася автопригода з постраждалими.

36-річний лучанин, керуючи автомобілем Hyundai IX35 у стані сп’яніння, виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з електрокаром Volvo XC40 під керуванням 40-річного місцевого жителя.

За результатами освідування у водія-порушника було 2,85 проміле алкоголю в крові, що в понад 10 разів вище допустимої норми.

Автомобіль Hyundai IX35 поліцейські вилучили та помістили на арештмайданчик.

Внаслідок автопригоди водій Volvo XC40 отримав тілесні ушкодження, не госпіталізовувся. Транспортні засоби зазнали механічних пошкоджень.

На порушника поліцейські склали адміністративні матеріали за ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна) та ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння) КУпАП.

Триває перевірка.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У музей на Волині передали жіночу хустку 60-х років минулого століття
Наступна новина Від отриманих травм у госпіталі помер військовий з Луцька
Останні новини
Схожі новини