У Луцьку охоронці клубу побили поліцейського. Той хотів оштрафувати за порушення карантину

У Луцьку охоронці клубу побили поліцейського. Той хотів оштрафувати за порушення карантину
Фото ілюстративне

У луцькому нічному клубі трапилася сутичка між охоронцями та поліцейським, який приїхав через порушення карантину.

«Учора, 19 грудня, близько 23-ї години, охоронці одного з нічних закладів у Луцьку нанесли тілесні ушкодження дільничному офіцерові поліції під час виконання ним службових обов’язків», – повідомили в поліції.

Поліцейський отримав інформацію, що в клубі триває розважальний захід, який продовжуватиметься після 23 години, що, відповідно до нових обмежень Кабінету Міністрів, заборонено.

Сам заклад після 22 години продовжував приймати замовлення відвідувачів і проводити розрахункові операції, що також заборонено новими обмеженнями.

«Всередині перебувало чимало відвідувачів, яких туди пропускали, за інформацією поліції, «по знайомству» чи «по дзвінку» - звісно, всі вони не дотримувались карантину і порушували встановлені правила. Під час того, як поліцейський показував охоронцям посвідчення і наголошував на дотриманні  заборон і карантинних обмежень, ті схопили його та вивели з закладу, нанісши тілесні ушкодження», – зазначили в обласному управлінні поліції.

36-річний поліцейський не госпіталізовувався, але 22-річний та 28-річний нападники були затримані. Їм загрожує обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

За інформацією «Першого», інцидент трапився у нічному клубі «Версаль», що в розважальному центрі «Промінь».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Епіфаній покритикував норкову шубу Михаїла
Наступна новина «Щоб «швидкі» краще їздили», - Зеленський про будівництво доріг під час епідемії
Останні новини
Схожі новини