«Щоб «швидкі» краще їздили», - Зеленський про будівництво доріг під час епідемії

«Щоб «швидкі» краще їздили», - Зеленський про будівництво доріг під час епідемії

Президент Володимир Зеленський вважає, що будівництво доріг важливе у боротьбі із пандемією, бо "швидкі почали добиратись до хворих швидко".

Про це він розповів в інтерв’ю для The New York Times, – повідомляє Українська правда.

«Багато звинувачень на мою адресу, мовляв, під час пандемії я приділяв багато часу інфраструктурі. Зараз люди побачили, що наші швидкі почали добиратися до хворих швидко», – сказав Зеленський.

Окрім того, дороги дозволили пожежним машинам оперативно добиратись до місць займання, зокрема під час лісових пожеж на Луганщині. 

«Зараз не за добу можна доїхати, а з'явилася можливість добиратися за хвилини. Коли гасили пожежі, ми зберегли величезну кількість життів. Зараз ми бачимо, що інфраструктура важлива. Ми вже зробили, й це підтверджено, чотири тисячі кілометрів доріг у цьому році, що перевищує загальну кількість кілометрів доріг, зроблених за попередні 10 років. За рік зробили в 10 разів більше, ніж за десять років у сумі. Це, я вважаю, правильний крок. Скажу чесно, я цим дуже пишаюся, вважаю, що тут усі ми спрацювали», – пояснив Зеленський. 

Нагадаємо, на будівництво та утримання доріг витратили майже 21 мільярд гривень з державного фонду боротьби з коронавірусом.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку охоронці клубу побили поліцейського. Той хотів оштрафувати за порушення карантину
Наступна новина В Британії - новий штам коронавірусу. Вже дві країни заборонили польоти звідти
Останні новини
Схожі новини