У Луцьку організують «День без повісток»

У Луцьку організують «День без повісток»

Окремий полк CCO «РЕЙНДЖЕР», за підтримки міської ради та обласного ТЦК та СП, проведе в Луцьку інформаційно-рекрутинговий захід «День без повісток».

Подія відбудеться у День Конституції України, 28 червня, у центрі міста, повідомили у мерії. 

Мета заходу: ознайомлення місцевого населення з новим підрозділом, заохочення до проходження військової служби, проведення акції «З любов'ю – захисникам».

Вас очікує: майстерклас з надання домедичної допомоги в бойових умовах, симулятор польотів на БпЛА, представлення різних зразків дронів та спілкування зі справжніми рейнджерами. Також під час заходу буде проводитися акція «З любов'ю – захисникам», де і дітки, і дорослі зможуть написати кілька слів для тих, хто саме у ці хвилини на передовій боронить нашу державу, її суверенітет та незалежність.

«І найголовніше – це день БЕЗ ПОВІСТОК, день, коли охочі зможуть познайомитися з представниками спецпідрозділу та дізнатись багато нового загалом про Сили спеціальних операцій», – зазначають організатори. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Юні волонтери влаштували благодійний ярмарок на Волинській митниці задля допомоги ЗСУ
Наступна новина Луцькрада надала пільги зі сплати земельного податку силовим та правоохоронним відомствам
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні