У Луцьку парочка поїла в барі і розплатилася фальшивими грошима. ВІДЕО. ФОТО

У Луцьку парочка поїла в барі і розплатилася фальшивими грошима. ВІДЕО. ФОТО

У Луцьку парочка невідомих пообідала на велику суму в барі «П'ятниця», після чого втекла, залишивши після себе фальшиві купюри.

Про це йдется у повідомленні на сторінці бару «П'ятниця» в Facebook.

«Невже заклад чи працівники варті цього? Чи можливо Вам від цього якийсь плюсик в «карму» прилетить? Чи це якась гра для Вас? Чому у Луцьку так часто в останній час таких випадків? - це все риторичні запитання.

Просимо - майте честь прийти і розрахуватися так само швидко, як і втікали із закладу. Користувачів же ж просимо скинути нам посилання на даного «героя» та його супутницю. (можна надістали у приватні повідомлення сторінки закладу або ж в особисті Андрій Мацкевич).

Луцьк повинен знати своїх героїв», - йдеться у дописі.

 
Розшукуємо цю "прекрасну" людину !!!

Доброго дня Всім. Нажаль серед молоді міста Луцьк зараз дуже популярним стає такий вид "екстремального" відпочинку, коли молоді люди замовляють на велику суму, а потім втікають або розраховуються фальшивками (як у цьому випадку). Невже заклад чи працівники варті цього ? Чи можливо Вам від цього якийсь плюсик в "карму" прилетить ? Чи це якась гра для Вас ? Чому у Луцьку так часто в останній час таких випадків ? - це все риторичні запитання. Просимо - майте честь прийти і розрахуватися так само швидко, як і втікали із закладу. Користувачів же ж просимо скинути нам посилання на даного "героя" та його супутницю. (можна надістали у приватні повідомлення сторінки закладу або ж в особисті Андрій Мацкевич). "Луцьк повинен знати своїх героїв" - чи як там кажеться... На всяк випадок залишимо тут наші координати, можливо "хтось" одумається і зателефонує, або ж прийде... p.s. Фото чека і "тим" чим розрахувалися молоді люди - в першому коментарі під даним записом. 📣Бар П'ятниця🎉 📌Адреса: проспеки Волі 17📌 📌Бронювання столиків за телефоном: ☎+38 099 966 13 71☎ #БарПятниця #Волі17 #BarFriday #Voli17 #Луцьк #Lutsk

Posted by Бар П'ятниця on Monday, 19 February 2018


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Газпром збільшив транзит газу через Україну
Наступна новина У Луцьку відбулись заходи до Дня Героїв Небесної Сотні
Останні новини
Схожі новини