У Луцьку патрульні в'їхали у таксі. Дитина отримала забій ребра

У Луцьку патрульні в'їхали у таксі. Дитина отримала забій ребра

Сьогодні, близько 7-ї години ранку, у місті Луцьку на проспекті Волі трапилась ДТП за участю службового автомобіля патрульної поліції у Волинській області Skoda Rapid. За попередньою інформацією, поліцейська не врахувала дорожньої обстановки та скоїла наїзд на автомобіль Chevrolet Tacuma.

Про це повідомляє патрульна поліція Волині.

Автомобілі отримали механічні пошкодження. На водія службового автомобіля склали протокол за ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) КУпАП.

У поліції зазначають, що травмованих немає. Натомість журналістка Людмила Яворська, матір постраждалої зазначає, що дитина отримала забій ребра та величезний синець. 

У своєму дописі на сторінці вона зазначила, що вранці донька проводила подругу на автобус, поверталася додому на таксі. В момент, коли автівка вже зупинилися і дівчина наполовину вийшла, в них в'їхала патрульна. 

«Я не знаю, як вони визначають чи є травмовані, чи немає. Але приїздила швидка, бо дитина кілька секунд не могла дихати. Вони констатували, що у неї забій ребра», – розповіла Людмила Яворська «Першому».

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Коронавірус на Волині: 186 нових хворих та вісім смертей
Наступна новина У Луцьку тимчасово не буде тепла в декількох будинках. Перелік
Останні новини
Схожі новини