У Луцьку патрульні «взялись» за авторинок. Наводять лад

У Луцьку патрульні «взялись» за авторинок. Наводять лад

Місцеві мешканці звертались до поліції, аби патрульні частіше приїжджали на територію так званого авторинку в Луцьку, що на кільці вулиць Єршова-Карбишева. У цьому місці водії паркувались хаотично, конфліктували між собою, часто залишали після себе сміття і безлад.

Уже кілька тижнів поліцейські систематично патрулюють цю ділянку, зокрема, у ніч з середи на четвер та в четвер і в неділю протягом дня (самі в ці два дні і відбувається торгівля автомобілями), – повідомляють на сторінці Патрульної поліції Волинської області у фейсбук. 

Як зазначають самі інспектори, і продавці, і потенційні покупці нині стараються дотримуватись правил дорожнього руху і благоустрою міста. Якщо ж помічають порушення – реагують згідно з законодавством.

«Але головне – це наша превентивна робота, спілкування, пояснення людям, чого не можна допускати. Має бути порядок. Крім того, поруч розташовані підприємства, і в четвер вулиці тут справді перевантажені транспортом, тому ми ретельно слідкуємо за безпекою руху», - розповідає патрульний Володимир.

Зауважимо, що поруч розташована нафтобаза, тож в разі виникнення якихось надзвичайних ситуацій сюди потрібно буде організувати безперешкодне потрапляння спецтранспорту (пожежна, швидка тощо), аби не постраждали люди. Відповідно, на дорогах і прилеглих територіях має бути лад.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Хірург з Волині Валіхновський розповів, чи шкодить наркоз здоров'ю
Наступна новина Онкогематологічний центр отримав новий інфузомат від лучанки-благодійниці
Останні новини
Схожі новини