У Луцьку патрульні зупинили п'яного 16-річного водія

У Луцьку патрульні зупинили п'яного 16-річного водія
Фото ілюстративне з відкритих джерел

У Луцьку патрульні зупинили двох водії, які їздили п’яними за кермом. Рівень алкоголю в крові першого з них у сім разів перевищив допустиму норму. Інший же нетверезий 16-річний водій взагалі не мав права керувати автомобілем. 

Водія автомобіля Mercedes-Benz 250 D патрульні зупинили для перевірки у мікрорайоні Гуща, що в Луцьку. Під час спілкування з 39-річним водієм, патрульні виявили в нього ознаки алкогольного сп'яніння, –повідомила 23-го квітня пресслужба патрульної поліції Волинської області. 

Огляд на визначення стану алкогольного сп'яніння на місці події показав результат у 1,45 проміле, що в 7 разів перевищує допустиму норму.

Фото патрульної поліції Волинської області

Згодом у цьому ж мікрорайоні поліцейські зупинили автомобіль «Alfa Romeo 156 Sport Wagon» під керуванням 16-річного водія, який, до того ж, не мав права керування.

У нього також виявили ознаки алкогольного сп'яніння. Результат огляду на місці події - 1,03 проміле, що в 5 разів перевищує допустиму норму.

Фото патрульної поліції Волинської області

На порушників склали адміністративні матеріали за ст. 130 (Керування у стані сп'яніння) КУпАП та інші адмінматеріали, відповідно до вчинених правопорушень, а автівки доставили на спецмайданчик.

Нагадаємо, раніше патрульні поліцейські на Волині затримали вантажівку з краденою деревиною.  


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині й досі діє заборона на відвідування лісів
Наступна новина У Луцьку попрощалися із загиблим Героєм Миколою Середою
Останні новини
Схожі новини