У Луцьку перейменували Центр туристичної інформації та послуг: що зміниться

У Луцьку перейменували Центр туристичної інформації та послуг: що зміниться

КП Луцька «Центр туристичної інформації та послуг», що займалося туристичним напрямком міста, перейменували на «Центр розвитку туризму».

Про це стало відомо у п’ятницю, 31 березня, на засіданні сесії Луцької міської ради, пише ВСН

Депутати перейменували підприємство та внесли зміни до статуту.

За словами начальниці управління туризму та промоції міста Катерини Теліпської, зміна назви пов’язана із розширенням напрямків діяльності підприємства, спричинене завершенням реалізації проєкту «Нове життя старого міста: ревіталізація пам’яток історико-культурної спадщини Луцька та Любліна». 

«У нас в Луцьку з’явився новий туристичний об’єкт. Щоб не створювати додаткового навантаження і нового комунального підприємства, було вирішено, щоб новий туристичний об’єкт став частиною центру туристичної інформації. Адже вже існує підприємство відповідного спрямування.

Оскільки комунальне підприємство здійснює вузький напрямок: інформаційно-консультаційні послуги, екскурсійні послуги, продаж сувенірної продукції, було вирішено розширити напрямки діяльності. Новий туристичний об’єкт здійснюватиме функції музейного креативного простору, тому з’являються нові види діяльності», – пояснює Теліпська.

Нині у центрі 7 працівників, та зміни передбачають збільшення їх до 18 людей. Це будуть куратори простору, методичні працівники, які відповідатимуть за наукове та експозиційне наповнення об’єкта.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Під Авдіївкою загинув Герой з Волині
Наступна новина На Волині через вибух боєприпасу загинув чоловік
Останні новини
Схожі новини