Луцьк цьогоріч уже відвідали 150 тисяч туристів. А пік сезону – ще попереду

Луцьк цьогоріч уже відвідали 150 тисяч туристів. А пік сезону – ще попереду

З початку року  до обласного центру Волині приїздили понад 150 тисяч туристів – повідомляють у Центрі туристичної інформації Луцька. При тому, що пік сезону ще попереду, мають відбутись такі масштабні дійства, як «Ніч у Луцькому замку» та «Княжий бенкет».

Найбільше туристів привозить потяг з Харкова та Києва, менше зі Львова, йдеться у сюжеті Сфери-ТВ.Луцьк.

У Центр туристичної інформації від початку року завітали майже дві тисячі вісімсот туристів. Працівники кажуть, що це більше, ніж у той самий період минулого року.  

Наголошують, пік сезону тільки розпочнеться, бо попереду Ніч у Луцькому замку та Княжий бенкет. На ці події з'їжджаються люди з усієї Західної України також із Польщі та Білорусі.

Власне із Луцького замку розпочинаються практично усі самостійні оглядини міста.

Далі, кажуть люди, хочуть піти до Будинку скульптура, чули про нього декілька легенд, також зайти у лютеранську кірху - усе за рекомендаціями місцевих.

 

Серед музеїв популярні Музей Волинської ікони, а також художній, що Луцькому замку та нещодавно відчинений Музей сучасного українського мистецтва Корсаків.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Газовики Західного регіону вдосконалювали знання на Волині
Наступна новина Волинського посадовця Сергія Водька засудили за те, що «сховав» 87 тисяч гривень
Останні новини
Схожі новини