У Луцьку перейменували вулицю на честь полеглого підполковника Сергія Слабенка

У Луцьку перейменували вулицю на честь полеглого підполковника Сергія Слабенка

У Луцьку вулицю Брестську перейменували на честь загиблого ексдепутата Волинської облради, народного депутата України 4-го скликання, підполковника Сергія Слабенка.

Таке рішення прийняли депутати Луцької міської ради у середу, 28 травня. пише ВСН

Як йдеться у пояснювальній записці, прийняття рішення сприятиме зменшенню інформаційного та культурологічного впливу тоталітарного режиму на світогляд лучан, вшануванню пам’яті видатних діячів та подій, дозволить впорядкувати топоніміку у місті Луцьку.

Перейменування вулиці не потребує додаткового виділення коштів з місцевого бюджету.

Нагадаємо, лучанин Слабенко Сергій Іванович, 28.08.1965 року народження, був призваний на військову службу по мобілізації до складу військової частини на посаду начальника відділення поточних бойових дій командного пункту штабу.

Підполковник Сергій Слабенко загинув 4 серпня 2023 під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Оріхів Запорізької області.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині горіла господарська будівля. ФОТО
Наступна новина На «Ягодині» службовий собака винюхав у водія наркотики, сховані у кіндері. ФОТО
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні