У Луцьку перейменують декілька зупинок громадського транспорту

У Луцьку перейменують декілька зупинок громадського транспорту

Після перейменування вулиць у Луцьку в ході процесу декомунізації, виникла потреба змінити назви однойменних зупинок автобусів та тролейбусів.

Про це повідомили у пресслужбі Луцькради.

З цією метою в середу, 15 березня, виконавчий комітет Луцької міської ради вніс зміни до затвердженого переліку зупинок міського електро- та автомобільного транспорту.

Зокрема, у зв’язку з перейменуванням вулиці Ковпака на вулицю Крайню, вулиці Мамсурова на Магістральну, зміни нумерації об’єктів нерухомого майна після перейменування вулиць Мамсурова, Боженка, Говорова, Нікішева прийняли рішення перейменувати зупинки громадського транспорту та місця розташування інших зупинок.

Відтак зупинка «Боженка» називатиметься «Виробнича», «Говорова» – «Павла Чубинського», «Нікішева» – «Михайла Вербицького», «Ковпака» – «Крайня».

Крім того, перейменують місця розташування зупинок, які знаходились на вулицях Боженка та Мамсурова на вул. Виробничу, вул. Окружну та вул. Магістральну.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинянин переміг у змаганнях з віртуального ракетомоделювання
Наступна новина ДТП на Волині: є загиблий, четверо людей постраждали
Останні новини
Схожі новини