У Луцьку під час снігопаду вкладали асфальт. Мер оштрафував підрядника на 200 тисяч

У Луцьку під час снігопаду вкладали асфальт. Мер оштрафував підрядника на 200 тисяч

Попри рясний снігопад у Луцьку вчора, 6 грудня, один із підрядників продовжив роботи з вкладання асфальту. Його змусять не тільки переробити безплатно ці ділянки, на яких за таких умов було покладено асфальт, а й сплатити штраф у розмірі 200 тисяч гривень.

Про це Луцький міський голова Ігор Поліщук розповів на оперативній нараді, пише ІА «Волинські Новини».

Мер звернувся до директора департаменту ЖКГ міськради Миколи Осіюка у зв’язку з цим питанням: «Я забороняю вам платити хоча би копійку за всі роботи, які були зроблені вчора цим підрядником. Ба більше, при настанні сприятливих погодних умов – все переробити, кожен сантиметр асфальту. Жоден сантиметр асфальту, який покладено в таких умовах не може залишатися. Переробити – за кошти підрядника. Окрім того, я виставляю підряднику штраф у розмірі 200 тисяч гривень. Це означає, що ті робити, які він зробив у місті на інших об’єктах, не будуть оплачені, він подарує їх місту», – сказав Ігор Поліщук.

Відзначимо, на роботу підрядника також звернули увагу самі мешканці міста.

 

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Чернігівщині зіткнулися вантажівка і маршрутка. 12 людей загинули. Оновлено
Наступна новина На Волині за минулу добу виявили 397 хворих на ковід. Одужало – 942
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні