У Луцьку планують збільшити оренду на зовнішню рекламу

У Луцьку планують збільшити оренду на зовнішню рекламу

У Луцьку готуються збільшити розмір плати за користування місцем для розташування зовнішньої реклами.

Виконавчий комітет Луцької міської ради має намір на своєму черговому засіданні 21 лютого 2018 збільшити на період з 01.03.2018 по 31.12.2018 на 49 відсотків величину базового тарифу плати за тимчасове користування місцем розташування рекламних засобів.

Нагадаємо, що до грудня 2017 року у м. Луцьку діяла 35 % знижка на величину базового тарифу. Таким чином, розмір плати у березні 2018 року буде вищим більше ніж в два рази у порівнянні із листопадом 2017 року.

Оператори ринку рекламних послуг стверджують, що таке рішення дозволить «вижити» лише великим рекламним компаніям, та компаніям, котрі мають тісну співпрацю з органами влади й отримують замовлення на розміщення так званої соціальної реклами, отримуючи відповідні звільнення від плати за місце розташування засобу реклами.

Таким рішенням, міська влада намагається «придушити» малих рекламодавців, даючи широкий спектр дій для монополізації цього ринку іногороднім та більшим фірмам.

Як приймуть рішення члени луцького виконавчого комітету дізнаємось завтра.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Яка дорога до оселі головного «дорожника» Волині?
Наступна новина У Луцьку вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні (ФОТО)
Останні новини
Схожі новини