У Луцьку вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні (ФОТО)

У Луцьку вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні (ФОТО)

Сьогодні, 20 лютого, у Луцьку відбулися заходи з вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні, які загинули на Майдані чотири роки тому.

Про це інформує  «ВолиньUA».

Заходи розпочалися на меморіальному комплексі «Вічна Слава», де зібралися учасники тих революційних подій, лучани, представники місцевої влади, депутати та духовенство.

Священнослужителі Волинської єпархії УПЦ КП відслужили панахиду за загиблими біля могили, де похований свободівець Василь Мойсей.

Після вшанування загиблих під час Революції гідності хвилиною мовчання присутні поклали квіти до пам’ятника «Волинські герої Небесної Сотні».

Потому учасники акції вирушили ходою через вулицю Винниченка на Театральний майдан до Стенду Героїв, на якому розміщені фото загиблих на Майдані та під час війни з Росією. Заходи завершилися покладанням квітів до фотостенду та годиною пам’яті у міському Палаці культури. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку планують збільшити оренду на зовнішню рекламу
Наступна новина Муніципали витратять на демонтаж незаконних споруд 1,7 млн гривень
Останні новини
Схожі новини