У Луцьку поблизу «Там-Таму» трапилася аварія. Постраждали четверо людей

У Луцьку поблизу «Там-Таму» трапилася аварія. Постраждали четверо людей

У Луцьку поблизу «Там-Таму» не розминулися два автомобілі. У результаті ДТП постраждали четверо жінок, троє з них – госпіталізовані. 

Про це ІА Волинські Новини повідомили очевидці.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 15 вересня близько 11:30 години поблизу гіпермаркету «Там-Там».

Зі слів очевидців, аварія за участю транспортних засобів Kia Sorento та ЗАЗ Таврія сталася неподалік від автозаправної станції на перехресті проспекту Соборності та вулиці Карпенка-Карого.

Як інформують свідки інциденту, ймовірно, водій Таврії не надав перевагу у русі автомобілю Kia Sorento, через що і трапилось зіткнення.

Внаслідок ДТП є постраждалі. На місці події працювали три бригади швидкої допомоги, три екіпажі патрульної поліції та рятувальники.

Як розповіли в оперативно-диспетчерській службі КП «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф», у автопригоді постраждало четверо жінок, одна з них після надання медичної допомоги від госпіталізації відмовилась, трьох госпіталізували у ЛМКЛ. Стан жінок – середньої важкості.

Деталі – згодом.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Виразковий рак, кліщі, грибок: чим хворіють луцькі дерева та чи будуть їх лікувати
Наступна новина В’ячеслав Чорновіл загинув не внаслідок ДТП, його вбили, – ексзаступник генпрокурора
Останні новини
Схожі новини