У Луцьку побралися найстарші молодята

У Луцьку побралися найстарші молодята

Закохатись можна у будь-якому віці. У цьому переконалось луцьке подружжя Поліщуків. Онисію Юхимовичу — 75, Раїсі Семенівні — 64. 11 років вони жили разом і сьогодні зареєстрували свій шлюб у РАЦСі, – повідомляє Волинське телебачення. 

Як розповіла  головний спеціаліст установи Надія Данильчук, молодята є найстаршою подружньою парою за останні кілька років.

– Дуже приємно дивитися, наскільки люди віддані один одному, наскільки вони люблять, поважають і бережуть один одного. Хочеться, щоб і молоді пари дожили. Бо любов, кохання – воно окрилює і робить людей щасливими, – переконана Надія Данильчук.

Пара познайомилась 27 років тому. Онисій підвіз Раїсу додому, коли та запізнилась на автобус. Незнайомець довго не виходив із голови жінки. І через 16 років вони знову зустрілись, коли їх познайомили друзі. Впізнала його по жакету, у якому він був у перший день зустрічі, розповіла жінка. 

Розповідає:

– Дивлюся: фотографія, і він стоїть в тій же маринерці в клітинку. Боже! Точно він. Пішла в іншу кімнату, подивилась в шафу – маринерка тая висить!

– Для мене вона сама хороша, але діло не в тому, – каже наречений. – Розпис нікого не тримає. Тримає душа, але треба, щоб все було по закону. Любов – це не те, що там показують, любов – отут вона, – каже Онисій Юхимович і показує на серце.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Сьогодні суд обере запобіжний захід затриманому меру Одеси Труханову
Наступна новина Комісія облради не захотіла продовжити контракт директорці санаторію «Пролісок» Валентині Касарді
Останні новини
Схожі новини