У Луцьку погасили нову марку «русскій воєнний флот – до дна!»

У Луцьку погасили нову марку «русскій воєнний флот – до дна!»

Вчора, 8 травня 2024 року, Укрпошта офіційно ввела в обіг поштову марку «русскій воєнний флот – до дна!». Спецпогашення відбулося одночасно в усіх обласних центрах країни, в тому числі й на Волині.

Про це повідомили в ОВА.

Директорка з розвитку мережі – директорка Волинського регіону АТ «Укрпошта» Валентина Варголяк розповіла, що на новій марці зображені кораблі, які потопили, пошкодили та вивели з ладу сили безпеки та оборони України. Натомість, під прицілом – ворожий сторожовий крейсер «Адмірал Макаров», який може стати наступною ціллю.

«Дуже приємно, що сьогодні ми гасимо цю символічну марку. І дуже важливо, що наші Збройні Сили дають нам можливість жити, працювати і творити, а ми, своєю чергою, будемо й надалі їх підтримувати», – зазначила Валентина Варголяк.

«За статистикою, 50 відсотків Чорноморського флоту вже на дні. Тому перемогли в 1945 – переможемо і зараз. Переконаний, що так і буде! Слава Україні!», – додав заступник голови ОДА Олександр Троханенко

До слова, нова марка є третьою в легендарній серії поштових марок воєнного часу «русскій воєнний корабль … !», і символізує очищення Чорного моря від російських кораблів. Художник марки – Віктор Грудаков. А її тираж становить 1 000 000 примірників. 

Також Укрпошта відкриває продаж благодійної презентаційної рамки  «русскій воєнний ... !», яка  містить усі три поштові марки цієї серії з відбитками штемпелів «Перший день!»: «русскій воєнний корабль, іді ... !», «русскій воєнний корабль, ... всьо!» та «русскій воєнний флот – до дна!». 

Тираж рамки – 1000 примірників, вартість – 1500 грн, 1000 грн з яких будуть спрямовані на закриття збору на машину механізованого розмінування для ДСНС України.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку через пʼяного водія зіткнулися чотири авто
Наступна новина На Волині розпочали посів гречки
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні