У Луцьку покажуть міжнародну трилогію

У Луцьку покажуть міжнародну трилогію

Вже цієї суботи, 27 січня, у приміщенні Молодіжного Центру Волині (вул. Градний узвіз, 5) в рамках кінопрокатного туру містами України пройде показ трилогії «Моє дитинство». Спеціальний показ у Луцьку організовано авторами проекту та командою «Lutsk night cinema».

Захід розпочнеться о 18:00 і триватиме близько двох годин. Вхід вільний, реєстрація відсутня. Під час заходу заплановано також скайп-зв’язок з авторкою та режисеркою проекту Іриною Правило.

До складу проекту входять три кіноновели: «Кров», «Мужицький янгол», «Мій університет». Вони були відзняті в Україні, Італії та Грузії. Сценарії до фільмів створені за мотивами оповідань Степана Васильченка, Ніно Палумбо та Нодара Думбадзе. Разом вони творять кінотриптих, присвячений Хлопчику в різні вікові періоди.

Головні герої – хлопці віком 6, 11 та 15 років. Різні країни, різні культури, різні обставини, але одне дитинство. Центральна тема трилогії – становлення особистості.

Жанр: драма. Підходить також для сімейного перегляду.

Організатори заходу пропонують глядачам унікальне та непересічне кіно, чай, каву і смаколики. Хоча вхід на захід безкоштовний, проте благодійні внески охоче вітаються.

Оскільки команда «Lutsk night cinema» пропагує здоровий спосіб життя та має певні правила проведення своїх кінопоказів, приносити, розпивати алкоголь та порушувати правила заборонено.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Назвали найкорисніший продукт для серця
Наступна новина Луцький зоопарк показав, як тигри грають у снігу. ФОТО
Останні новини
Схожі новини