У Луцьку поліція спіймала банду крадіїв запчастин

У Луцьку поліція спіймала банду крадіїв запчастин

Учора, 21 лютого, в обласному центрі невідомі особи викрали з території одного із приватних підприємств ніж до пресоножниць, вартістю 20 тис. грн.

Поліцейські менш ніж за добу встановили причетність до скоєння злочину двох мешканців Ківерцівського району, інформує сектор комунікації поліції Волинської області.

Викрадене майно вилучили та згодом повернуть законним власникам. За фактом крадіжки, вчиненої за попередньою змовою групою осіб слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 КК України.

Посеред дня невідомі особи, заїхавши автомобілем на територію одного з підприємств, викрали ніж для пресоножниць. Вартість запчастини становить 20 тис. грн. Поліцейські оперативно встановили особи зловмисників. Ними виявилися 21-річний та 23-річний жителі Ківерцівського району. Викрадену деталь вилучили, автомобіль на якому пересувалися правопорушники помістили на арештмайданчик.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 КК України. Мова йде про крадіжку, вчинену за попередньою змовою групою осіб. Зловмисникам загрожує, зокрема, обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Невідомі побили директора «Цуманської пущі», - ЗМІ
Наступна новина На Волині невідомі побили та пограбували пенсіонера
Останні новини
Схожі новини