У Луцьку поліція вилучила у молодика гранату і пістолет. ФОТО

У Луцьку поліція вилучила у молодика гранату і пістолет. ФОТО

Луцькі правоохоронці в одному з торгово-розважальних центрів міста вилучили у 26-річного чоловіка бойову гранату «РГД-5» та травматичний пістолет, який був заряджений гумовими кулями.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби поліції Луцька.

На екстрену лінію «102» надійшло повідомлення від співробітників управління поліції охорони про те, що в одному із торгово-розважальних центрів Луцька вони виявили у 26-річного місцевого жителя гранату «РГД-5», травматичний пістолет споряджений 14 гумовими кулями та білий порошок. На місце події вихали слідчо-оперативна група Луцького відділу поліції та спеціалісти-вибухотехніки ГУНП в області.

Усе виявлене вилучили та направили на дослідження.  До слова, чоловік уже раніше притягувався до кримінальної відповідальності.

Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.  Санкція статті передбачає від трьох до семи років позбавлення волі.

Фото поліції


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина За добу на Волині зловили шість нетверезих водіїв. ФОТО
Наступна новина «Враження про будь-яке місто складають слухачі», - солістка гурту «Один в каное»
Останні новини
Схожі новини