За добу на Волині зловили шість нетверезих водіїв. ФОТО

За добу на Волині зловили шість нетверезих водіїв. ФОТО

Правоохоронці за одну ніч у Волинській області затримали шість водіїв, які керували транспортним засобом у нетверезому стані.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби поліції Волині в Facebook.

Три водія були спіймані в Ковелі.

Спочатку вони зупинили водія Renault Duster біля одного з нічних клубів. 40-річний ковельчанин мав 0, 51 проміле алкоголю в крові, тож отримав протокол за ст. 130 КупАП.

Чергового нетверезого водія Ford Transit Connect помітили на вулиці Театральній. 24-річний чоловік відмовився від проходження огляду. Патрульні оформили відповідний протокол.

А під ранок, на вулиці Проектувальній, екіпаж зупинив Opel Vectra за порушення правил дорожнього руху. При спілкуванні помітили ознаки наркотичного сп’яніння. 30-річний ковельчанин відмовився проходити огляд, тож на нього, у присутності двох свідків, склали протокол.

У Луцьку нетверезих водіїв виявили на вулиці П.Маха та проспекті Грушевського.

Перший кермувальник на Mitsubishi Lancer мав 0, 61 проміле алкоголю в крові. 28-річний лучанин отримав відповідний протокол.

Згодом на проспекті Грушевського зупинили 32-річного мешканця Цумані на Mitsubishi Lancer. Огляд на місці у присутності двох свідків показав 2. 32 проміле алкоголю в його крові. Відповідно, на порушника оформили протокол за ст. 130 КУпАП.

Ще одного нетверезого зупинили на одній з парковок по проспекту Грушевського. 39-річний чоловік на Volvo вже розпочав рух, однак патрульні завадили подальшій їзді. Проходити огляд на стан сп’яніння чоловік відмовився, тож отримав протокол.

Фото патрульної поліції


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Центральному ринку Луцька жінка продавала сурогат
Наступна новина У Луцьку поліція вилучила у молодика гранату і пістолет. ФОТО
Останні новини
Схожі новини