У Луцьку помер відомий лікар-невролог обласної лікарні

У Луцьку помер відомий лікар-невролог обласної лікарні

У Луцьку помер відомий лікар-невролог Волинської обласної клінічної лікарні , завідувач неврологічним відділенням Микола Леонтійович Потолочний.

Про це повідомили на сайті лікарні.

«Настав час прощання навічно із Миколою Леонтійовичем Потолочним – відомим лікарем-неврологом, завідувачем впродовж 27 років неврологічним відділенням Волинської обласної клінічної лікарні», – йдеться у повідомленні.

Свій професійний шлях Микола Леонтійович розпочав у 1960 р. і завершив у 2018р.  Етапами його лікарської діяльності були: лікар-невролог, завідувач неврологічного відділення та заступник головного лікаря обласної лікарні Ліксанупру , завідувач неврологічного відділення обласної клінічної лікарні та обласний позаштатний спеціаліст з неврології управління охорони здоров’я облдержадміністрації.

 За свій 60-ти річний трудовий шлях  Микола Леонтійович був свідком та активним учасником розвитку неврологічної служби, розвитку неврології , як науки та як практичної спеціальності. Від тонкощів топічної діагностики, яку знав досконально, і на якій базувалась постановка діагнозів  у неврологів попередніх поколінь, до сучасних високих медичних технологій таких, як МРТ, комп’ютерна томографія, церебральна ангіографія, нейроміографія, електроенцефалографія та інші.

В очолюваному ним відділенні концентрувались найважчі хворі  області із патологією центральної нервової системи та церебро-васкулярними хворобами. На базі відділення проходили інтернатуру або стажувались практично всі неврологи області.  Тому сум втрати разом із сім’єю поділяють численні пацієнти,  їх родичі, а також велика армія колег та учнів.

 Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Уночі у Луцьку патрульні зловили трьох п'яних водіїв
Наступна новина Більше, ніж пів тисячі людей у лікарні. Скільки волинян злягло з коронавірусом
Останні новини
Схожі новини