У Луцьку попрощалися із воїном Максимом Відринським. ФОТО

У Луцьку попрощалися із воїном Максимом Відринським. ФОТО

Сьогодні, 9 травня, у кафедральному соборі Святої Трійці у Луцьку відбулося відспівування Відринського Максима Ігоровича (09.03.2005 року народження), який поклав життя, захищаючи Україну. Максим Відринський проходив військову службу за контрактом та загинув 4 травня під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України.

Про це повідомили у міській раді.

До спільної молитви за упокій душі спочилого воїна разом із рідними, друзями, бойовими побратимами долучилася заступник міського голови Ірина Чебелюк. Провести товариша в останню дорогу прийшло багато молоді, сотні лучан зустріли домовину з тілом Героя на колінах. Люди не стримували сліз, адже хоронити наших захисників надзвичайно боляче, а особливо таких молодих.

Після завершення богослужіння труну з тілом покійного воїна пронесли Театральним майданом. Біля пам'ятного фотостенду "Герої Небесної Сотні - Загинули за Єдність України" присутні виконали Державний Гімн України.

Поховали Героя на кладовищі села Дарівка Голобської громади Ковельського району.

Щирі співчуття рідним і близьким! Вічна пам‘ять, честь і шана Героям!


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині затримали 26-річного чоловіка, який хотів переплисти кордон із Польщею. ВІДЕО
Наступна новина У Луцьку – нова очільниця районної ради
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні