У Луцьку попрощалися із загиблим Героєм Русланом Лужанцовим. ФОТО

У Луцьку попрощалися із загиблим Героєм Русланом Лужанцовим. ФОТО

Жителі міської територіальної громади провели в останню дорогу штаб-сержанта Руслана Лужанцова, який загинув у війні з російськими окупантами. Сьогодні, 11 серпня, Героя відспівали у Кафедральному соборі Святої Трійці.

Про це інформує міська рада. 

Лучанин Руслан Лужанцов (09.03.1974 року народження) був призваний на військову службу по мобілізації. Загинув у районі населеного пункту Північне Донецької області під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України.

До спільної молитви за упокій душі спочилого разом із духовенством, родиною, бойовими побратимами, небайдужими громадянами долучилися заступник міського голови‚ керуючий справами виконкому Юрій Вербич, заступник голови Волинської обласної ради Григорій Пустовіт.

Після завершення панахиди домовину з тілом Героя прощальною ходою пронесли Театральним майданом.Біля фотостенда “Герої Небесної Сотні – Загинули за єдність України” скорботна процесія зупинилася і виконала Державний Гімн.

Руслана Лужанцова поховали на міському кладовищі у селі Гаразджа.

Щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять, честь і шана Герою!


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У 27-річного волинянина на обійсті знайшли незаконну деревину і зброю. ФОТО
Наступна новина На Донеччині загинув Герой з Волині
Останні новини
Схожі новини