У Луцьку попрощалися з Героями Євгенієм Поліщуком та Юрієм Сілюком. ФОТО

У Луцьку попрощалися з Героями Євгенієм Поліщуком та Юрієм Сілюком. ФОТО

Сьогодні, 30 квітня, у Луцьку в останню дорогу провели двох полеглих воїнів — Євгенія Поліщука та Юрія Сілюка, які героїчно загинули, захищаючи рідну землю на московсько-українській війні.

Про це інформує міська рада. 

Поліщук Євгеній Сергійович (26.01.1983 року народження) був призваний на військову службу та загинув 25 квітня під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Очеретине Донецької області.

Сілюк Юрій Юрійович (01.06.1974 року народження) був призваний на військову службу та загинув 26 квітня під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Архангельське Покровського району Донецької області.

Попрощатися з Героями прийшли секретар міської ради Юрій Безпятко, рідні військових, їхні друзі та знайомі, бойові побратими, духовенство та небайдужі лучани.

У луцькому кафедральному соборі Святої Трійці священнослужителі відправили чин похорону за загиблими Героями.

«Як вказано у Святому письмі, хто своє життя віддасть за ближнього, той спасення заробить... Трагічний час ми зараз проживаємо. Нам лишається молитися та просити Господа здоров'я та сил тим, хто боронить нашу землю. Ми висловлюємо співчуття та вдячність родинам загиблих військовослужбовців Євгенія та Юрія, які віддали своє життя за нашу неньку Україну», - зазначив у проповіді протоієрей Олександр Безкоровайний.

Поховали військовослужбовців у секторі військових поховань на міському кладовищі у селі Гаразджа.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Які з луцьких дитсадків працюватимуть влітку
Наступна новина Завтра у Луцьку змінять маршрут тролейбуси №4 та №4а
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні