У Луцьку повісили білборд з натяком на винуватця смертельної аварії Єпіфановича. ФОТО

У Луцьку повісили білборд з натяком на винуватця смертельної аварії Єпіфановича. ФОТО
Фото Волинь24

У Луцьку на вулиці Гордіюк повісили білборд з натяком на винуватця аварії, в якій загинули молода жінка і таксист, Геннадія Єпіфановича.

На рекламному щиті – напис: «Не будь байдужим. П’яний за кермом – за грати на все життя…», а також силует чоловіка у синьому костюмі та з погонами, на яких написано 40 градусів. Є ще один напис – «Єпифан». Фото білборда зробило видання Волинь24.

Хто замовив рекламний щит, наразі невідомо. Жодних написів про замовника на ньому немає. Зауважимо, оренда білборда у Луцьку коштує близько 2500 гривень на місяць.

Нагадаємо, 21 лютого 2019 року в селі Дачне сталася ДТП, в результаті якої загинув 44-річний водій таксі та його 32-річна пасажирка, а 9-річну доньку загиблої шпиталізували. Ймовірно винуватцем аварії є колишній начальник управління карного розшуку ГУ НП у Волинській області Геннадій Єпіфанович, який п’яним врізався в таксі. Наразі чоловік перебуває під вартою.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Місце для сталкерів: як виглядає «мертвий» луцький аеропорт. ФОТО
Наступна новина «Колективне самогубство», - Оксана Забужко про голосування за Зеленського
Останні новини
Схожі новини