У Луцьку презентували аудіопутівник для людей із порушеннями зору

У Луцьку презентували аудіопутівник для людей із порушеннями зору

Команда Braille Studio в книгарні Волинської обласної друкарні презентували аудіопутівник «Луцьк. Прогулянки містом».

Цей путівник буде доступний в інтернеті для вільного завантаження, крім того його можна буде у нас замовити всім бажаючим. Півник буде розповсюджено по школах, бібліотеках, музеях, тощо», – повідомляє Волинь з посиланням на Braille Studio / Студія друку шрифтом Брайляу «Фейсбуці».

На презентації було озвучено 5 позитивних новин, зокрема, що газета згодом «Сім'я і дім» буде продовжувати виходити шрифтом Брайля. Протоієрей УПЦ (МП) Валентин Марчук сказав, що планує випускати Православну газету «Дзвони Волині», крім того Православну газету Всеукраїнського масштабу шрифтом Брайля. Звісно друкуватись вона буде у Braille Studio / Студія друку шрифтом Брайля.

Проанонсовано, що невдовзі незрячі лучани і гості міста доторкнуться до Луцького замку своїми руками, адже буде створено його бронзову копію, а також готується видання ще однієї аудіокниги Ігоря Чуба «Іларія ілюзія», яку зараз готує відомий радіоведучий Максим Благовірний.

Також священнослужитель виявив бажання видати шрифтом Брайля, так і в аудіоформаті путівник про духовні пам’ятки Волині, храми, монастирі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Звички та потреби диких тварин на Волині вивчають із допомогою камер відеоспостереження
Наступна новина «Позбутися 8 Березня, як і 23 лютого, людям важко, особливо консерваторам», - волинський козак
Останні новини
Схожі новини