У Луцьку презентували сайт, який інформуватиме про найцікавіші події та розваги міста

У Луцьку презентували сайт, який інформуватиме про найцікавіші події та розваги міста

Громадська організація «Молодіжна платформа» презентувала проект «LoginЛуцьк» – інтерактивну мапу громадсько активних ініціатив та просторів Луцька.

Про це говорили 4 січня в Молодіжному центрі Волині.

Цей проект відображає некомерційні громадські ініціативи та місця, у яких відбуваються культурні, освітні, спортивні заходи Луцька.

«Ідея створення проекту виникла ще в березні минулого року. Ми хочемо, щоб лучани та гості міста весь час були в курсі подій та знали, що відбувається та буде відбуватися у Луцьку», – зазначає одна із ініціаторів Елісон Стоунер.

Елісон розповіла, що на початках організація планувала випустити буклет чи туристичний путівник, але це було б занадто просто і неінформативно, тому створили цей сайт.

«Основна ідея та концепція цього проекту полягає в інформуванні користувачів. Більшість із нас черпає інформацію про можливі події та заходи з facebook, але це не є зручним методом, який займає багато часу. Платформа відкриває широкі можливості для користувачів щодо пізнання міста», – зазначила громадська активістка Оксана Цимбалюк.

На сайті є спеціальні підрозділи для пошуку, аби дозовано подавати інформацію. Крім того, користувачі мають можливість особисто додавати матеріали на платформу.

«LoginЛуцьк» націлений на пізнавальну та маловідому інформацію.

Сайт як створює, так і надає можливості для саморозвитку, навчання, волонтерства тощо.

«Людина, яка потрапить на сайт, неодмінно знайде щось цікаве для себе. Зручна панель навігації значно спростить пошукову роботу користувача. На платформі є спеціальні кнопки, які дають змогу додати захід до свого google-календаря та поширити його у соціальних мережах. Сайт має у своєму активі багато різного роду функцій, які обов’язково сподобаються відвідувачам», – зазначає веб-спеціаліст проекту «LoginЛуцьк» Микола Волочай.

Текст та фото: Володимир Потрапелюк


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Унікальний Rolls-Royce за 7 тисяч доларів: відео
Наступна новина Майже мільярд гривень заплатили волиняни за житлово-комунальні послуги у 2017 році. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини