У Луцьку презентують соціальний проект на підтримку патрульних

У Луцьку презентують соціальний проект на підтримку патрульних

У четвер, 10 травня, о 10:00 відбудеться презентація руху «Тонка синя лінія». 

На відвідувачів заходу чекає також унікальний фотопроект, реалізований Першим каналом соціальних новин спільно з фотостудією ЯрКо, який присвячений Дню матері.

Презентація відбудеться у приміщенні Молодіжного центру Волині (вул. Градний Узвіз, 5).

Що: презентація руху «Тонка синя лінія».

Де: Молодіжний центр Волині, вул. Градний Узвіз, 5, м. Луцьк.

Коли: 10 травня, четвер, 10:00.

Відеоанонс проекту:

Довідково: Тонка синя лінія – це соціальний рух, який прийшов до України зі США. Там це символ місця поліції у суспільстві – тонка грань між законом і анархією. І водночас вияв поваги до тих полісменів, хто віддав своє життя, захищаючи закон.

В Україні ініціативу започаткували восени 2017 року. Ініціаторами виступили поліцейські спільно із ветеранами АТО. Це не політична акція, не бізнес-проект, а саме соціальний рух, коли суспільство, громадяни, поліцейські спілкуються, допомагають один одному, підтримують один одного – це зближує, і тоді не відбувається конфліктів.

Треба розуміти один одного, не провокувати, не порушувати і перш за все – не бути байдужим до праці правоохоронців та допомагати їм. Таким чином люди висловлюють свою підтримку поліції – емоційну та моральну.

Адже правоохоронці ризикують своїми життями задля комфортного життя громадян. До проекту залучено багато різних організацій та бізнес-проектів по країні.

У Луцьку теж уже є чимало партнерів – про них розкажуть під час заходу 10 травня.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Молода тернополянка, у пориві ревнощів, жорстоко забила суперницю: подробиці. ВІДЕО
Наступна новина У ЖК «Липинський +» тривають роботи над фундаментом. ФОТО
Останні новини
Схожі новини