У Луцьку притягнули до відповідальності водія, який скоїв ДТП. ФОТО

У Луцьку притягнули до відповідальності водія, який скоїв ДТП. ФОТО

Аварія сталася на проспекті Відродження у Луцьку 28 грудня. 

Прибувши за вказаною адресою, патрульні поліцейські з’ясували, що 50-річний кермувальник Peugeot Expert не дотримався безпечної швидкості руху й дистанції та зіткнувся з автомобілем Ford Focus. Внаслідок автопригоди транспортні засоби отримали механічні пошкодження. Потерпілих, на щастя, немає.

Під час спілкування поліцейські виявили у винуватця ДТП явні ознаки алкогольного сп’яніння. Підозри патрульних підтвердив пристрій Драгер, що показав 2.04 проміле. Проте останній з таким результатом був не згідний та виявив бажання поїхати в медзаклад для проходження такого ж огляду. Згідно з висновком лікаря чоловік таки перебував в алкогольному сп’янінні.

На водія патрульні склали протоколи за ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) та ч. 1 ст. 130 (Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані сп’яніння) КУпАП.

Згідно зі статистикою за 11 місяців 2022 року, нетверезе водіння посідає п’яте місце серед причин ДТП в регіоні. Тож, будьте відповідальними, друзі, та не сідайте за кермо напідпитку.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На війні поліг ще один Захисник з Волині
Наступна новина Звільнена з полону луцька прикордонниця повернеться на службу
Останні новини
Схожі новини