У Луцьку привітали матерів полеглих Героїв. ФОТО

У Луцьку привітали матерів полеглих Героїв. ФОТО

У другу неділю травня в Україні традиційно відзначають День матері. 12 травня кожна мама чи бабуся прийматиме привітання на свою адресу. А сьогодні, 10 травня, найщиріші слова подяки були сказані матерям загиблих військовослужбовців – жінкам особливої долі, які знайшли в собі мужність благословити своїх синів на захист рідної землі.

Про це інформує міська рада. 

Із цієї нагоди матерів полеглих Героїв запросили в Палац культури міста Луцька на святковий захід “Найдорожче в світі – Мати й Україна”. Пам’ять про їхніх синів присутні вшанували хвилиною мовчання та покладанням квітів до пам’ятного фотостенду “Герої Небесної Сотні – Загинули за єдність України”. Кожного із майже 300 захисників, які полягли у 2014-2024 роках, згадали поіменно.

На зустріч з матерями в Палац культури завітали міський голова Ігор Поліщук та заступник міського голови Ірина Чебелюк. Міський голова у своїй промові ще раз подякував жінкам за їхніх синів-Героїв, завдяки яким Україна бореться і має майбутнє, а Луцька громада не знає окупації, розрухи та людських страждань, які, на превеликий жаль, є на сході та півдні України.

“Щиро дякуємо вам за те, що виховали мужніх захисників, які, розуміючи всю небезпеку для свого життя і здоров’я, з честю та гідністю виконували свій обов’язок із захисту України та українського народу. Низький вам уклін”, – сказав міський голова і схилив голову перед жінками у залі.

Ігор Поліщук побажав матерям загиблих Героїв міцного здоров’я, Божої опіки та можливості знайти в собі сили жити далі. Україні - якнайшвидшої перемоги над ворогом і миру.

Ліцеїсти Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою з глибокою пошаною вручили матерям букети квітів. Щемливу атмосферу в залі створили музичні номери у виконанні ансамблю скрипалів, камерного оркестру “Con Moto” та хорового колективу Луцької музичної школи №3.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У волинському селі відкрили бійцівський клуб. ФОТО
Наступна новина У громаді на Волині зняли карантин, який діяв через африканську чуму свиней
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні