Шукають інвесторів: у Луцьку хочуть здавати в оренду вільні приміщення приватного бізнесу

Шукають інвесторів: у Луцьку хочуть здавати в оренду вільні приміщення приватного бізнесу

Луцька міська рада проводить переговори з місцевим бізнесом та пропонує їм свою допомогу, аби вони змогли продавати або ж здати в оренду свої недіючі промислові підприємства та земельні ділянки, що не використовуються. Для цього також шукають інвесторів, які готові їх використовувати.

Про це йдеться в бюджетній документації на 2023 рік Луцької міськради, повідомляє ВСН.

Зокрема переговори відбулися з керівництвом таких промислових підприємств як «ЕНКО», «НЕО КРОС», «Полгер», «Луцька картонно-паперова фабрика – Україна», «АСЗ №1» «АК «Богдан Моторс», а також з меншими підприємцями щодо перспективного продажу чи оренди їх виробничих площ та ділянок. 

Вищезазначені об’єкти також пропонують для релокації бізнесу з окупованих територій та регіонів, що постраждали від бойових дій.

Перелік вільних виробничих площ та будівель приватної форми власності, призначених для оренди й продажу постійно оновлюється на сайті міської ради.

Презентаційні матеріали щодо інвестиційного потенціалу Луцької міської територіальної громади регулярно оновлюються та презентуються потенційним інвесторам, а також публікуються на сайті міської ради.

Читайте також: Викуплять чотири земельні ділянки: міське кладовище біля Гаразджі планують розширити

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Клієнтських просторах на Волині можна купити якісне та сертифіковане газове обладнання
Наступна новина На передовій почав вести ТікТок: на Волині лікується поранений на фронті бойовий тренер з Києва
Останні новини
Схожі новини