Тест-драйв позашляховиків HAVAL у Луцьку: випробувати автівку зможе кожен

Тест-драйв позашляховиків HAVAL у Луцьку: випробувати автівку зможе кожен

Офіційний дилер HAVAL – компанія «Богдан-Авто Луцьк» – запрошує на тест-драйв позашляховиків «HAVAL TEST DRIVE. Осінні перегони», де кожен зможе випробувати автомобілі в дії.

Тест-драйв проходитиме 1-2 листопада у Луцьку в автоцентрі «Богдан-Авто Луцьк» на вулиці Рівненській, 100, повідомили в автоцентрі. 

До 30 листопада діють спеціальні вигідні ціни на весь модельний ряд HAVAL. Усіх учасників тест-драйву очікує приємний сюрприз – сертифікат на додаткові 2 роки гарантійного обслуговування (див. Примітку 1).

«Позашляховики HAVAL вже обрали більше 5 мільйонів покупців у всьому світі», – зазначив Борис Ткаленко, директор компанії «Богдан-Індустрія».

1-2 листопада можна прийти та випробувати кросовер HAVAL H2, HAVAL H9 та All New Haval H6. Кожен учасник тест-драйву отримає сертифікат на додаткові 2 роки гарантійного обслуговування. 

ЗАПИСАТИСЯ НА ТЕСТ-ДРАЙВ ТУТ

HAVAL H2

У рамках акції «HAVAL TEST DRIVE. Осінні перегони» стильний кросовер HAVAL H2 можна придбати з вигодою до 65 843 грн! (див. Примітку 2)

Модель пропонується в комплектації з 1,5-літровим бензиновим двигуном з турбонаддувом, який генерує максимальну потужність 143 к. с.

All New Haval H6

Новинку модельного ряду – інтелектуальний кросовер All New Haval H6 – в період акції можна придбати з вигодою до 69 901 грн.(див. Примітку 2)

При покупці All New Haval H6 з 1,5-літровим бензиновим двигуном клієнт також отримує комплект ГБО ROMANO autogas.(див. Примітку 3)

HAVAL H9

Потужний рамний позашляховик HAVAL H9, який може з легкістю долати осіннє бездоріжжя, оснащений 2-літровим бензиновим або дизельним двигуном в парі з 8-ступінчастою автоматичною трансмісією.

При покупці HAVAL H9 за спеціальною ціною економія становитиме до 147 245 грн! (див. Примітку 2)

*       *       *

Примітка 1. Стандартний термін гарантійного обслуговування автомобілів HAVAL становить 3 роки або 100 000 км пробігу. За умови участі в тест-драйві «Осінні перегони» ви отримуєте сертифікат на додаткові 2 роки гарантійного обслуговування, при цьому сумарний термін гарантії становитиме 5 років або 100 000 км пробігу.

Сертифікат активується за умови покупки автомобіля HAVAL в період акції з 2 вересня по 30 листопада 2019 року. Сертифікат не може передаватися іншим особам і не підлягає обміну на інші послуги або товари.

*       *       *

Примітка 2. Вигода 65 843 грн. вказана на модель HAVAL H2 2019 р.в. в комплектації Luxury + з 1,5 л. бензиновим двигуном і 6АТ. Вигода 69 901 місце грн. вказана на модель All New HAVAL H6 2019 р.в. в комплектації Fashionable + з 2.0-л. бензиновим двигуном і 7DCT.

Вигода 147 245 грн. вказана на модель HAVAL H9 2019 р.в. в комплектації Luxury + з 2.0 л. дизельним двигуном і 8АТ. Продавець залишає за собою право змінювати ціни на автомобілі без попереднього повідомлення. Ціни та наявність автомобілів вказані станом на 3 жовтня 2019 року. Пропозиція діє до 30 листопада 2019 року. Склад акційних автомобілів обмежений.

*       *       *

Примітка 3. При покупці автомобіля All New HAVAL H6 з двигуном 1,5 л в комплекті до авто надається ГБО ROMANO autogas. ГБО встановлюється за рахунок клієнта після 5000 км пробігу. При установці ГБО гарантія на автомобіль зберігається.

Акція діє з 20 вересня 2019 року до повного розпродажу складу акційних автомобілів. Склад акційних автомобілів обмежений. Деталі акції уточнюйте у менеджерів з продажу в автосалоні.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Підприємство замість війська: волинянину дозволили не йти в армію
Наступна новина Волинянин узяв участь в «Х-факторі». Його сестра шокована тим, як змонтували виступ
Останні новини
Схожі новини