У Луцьку просять відновити маршрут №33

У Луцьку просять відновити маршрут №33
Джерело фото: Волинські новини

Лучанка Оксана Мельничук зареєструвала петицію про відновлення маршруту №33.

Жінка стверджує, що необхідно повернути маршрутку, яка проїжджатиме вулицею Клима Савури, йдеться у тексті петиції, опублікованому на сайті Єдиної системи місцевих петицій.

«Якось так історично склалось, що вулиця Клима Савури (колишня Григорія Мачтета) за часів незалежної України була обділена маршрутними автобусами. Організували на деякий час рух маршрутки №33, який, мабуть, і року не проіснував. Шкода, бо це складає певні незручності для населення, зокрема для людей похилого віку, а такі є практично в кожному приватному будинку по цій вулиці. Іти від 5-ої школи далекувато, спускатись з пр.Волі згори вниз до Сапалаївки по вул.Чехова буває слизько взимку та лячно в темну пору доби, оскільки освітлення практично нема», – написала авторка петиції.

Жінка запропонувала скоригувати попередній маршрут №33.

«Можливо, варто трохи змінити сам маршрут автобуса (розворот напроти ТАМ-ТАМу мабуть не саме вдале місце для автобуса, можливо варто розглянути варіант ...-вул.Рівненська - вул.Задворецька - вул.Клима Савури - пр.Перемоги-... чи щось подібне)», – йдеться у тексті.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У Луцьку водій маршрутки влаштував «перегони» з автомобілем, – соцмережі


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Ковельчан попереджають про ріст тарифів на тепло
Наступна новина Луцький депутат Євген Ткачук знайшов «гриба-рекордсмена». ФОТО
Останні новини
Схожі новини