У Луцьку просять встановити обмежувачі руху

У Луцьку просять встановити обмежувачі руху

Зокрема просять про встановлення «лежачих поліцейських» у районі Вишкова.

Таку петицію зареєструвала лучанка Катерина Приходько.

«Прошу встановити штучну (дорожню) нерівність «лежачий поліцейський» на Вишкові біля садочка #18,де вже є розмітка,але водіїв,які дуууууже сильно постійно кудись поспішають це не зупиняє. Мало хто з них притормозить щоб пропустити батьків з дітьми, – йдеться у тексті петиції.

Також жінка пише, що після прокладення траси через район Вишкова автомобілі буквально «літають» по проїжджій частині, не помічаючи нічого перед собою.

Небезпечною є й ділянка біля аптеки.

«У 2017 році на пішохідному переході було збито мужчину,який був направлений у лікарню,неодноразово водії збивали стовп біля зупинки,який розміщений на тротуарі. Ще була ситуація,коли машина вскочила в люк і кришка полетіла на зупинку. Причиною цих всіх випадків є величезна швидкість,бо жоден з них не встигає затормозити. Слава Богу,що ще досі залишились усі живі і здорові», – зазначає Катерина Приходько.

«Для чого тоді було створено пішоходи,якщо водії дотримуються правил дорожнього руху лише тоді,коли стоять патрульні?! Погодьте дану петицію і,можливо,це запобіжить нещасним випадкам», – запевняє лучанка.

Фото – ілюстративне


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Волинська Голландія», страшні ДТП та побиття сокирою: ТОП-5 за вихідні
Наступна новина Спортсмени-волиняни зі столичного футбольного клубу задекларували більше 30 тисяч доходів
Останні новини
Схожі новини