«Волинська Голландія», страшні ДТП та побиття сокирою: ТОП-5 за вихідні

«Волинська Голландія», страшні ДТП та побиття сокирою: ТОП-5 за вихідні

Найбільше за вихідні читачів «Першого» зацікавила новина про те, як до «волинської Голландії» безперервно навідувались люди. За підрахунками компанії «Лілі-лайн», якій належить тюльпанове поле, відвідувачів було чимало – близько ста тисяч людей.

 

 

 

Жахлива аварія сталася в селищі Локачі. Під колесами BMW ледь не загинув місцевий житель Юрій Курбай. Деталі – за посиланням.

У Луцьку під час виходу з маршрутки в дверях затиснуло чотирирічного хлопчика. Водій транспорту не звернув на це уваги і проволок дитину вулицею щонайменше 5 метрів.

Новина про те, що на вулиці Ківерцівській внаслідок зіткнення двох автомобілів госпіталізували пасажира, опинилася на четвертому місці нашого ТОПу.

Волинянин намагався вбити чоловіка, наносячи удари сокирою по голові, нібито захищаючи честь сестри, яка танцювала для нього стриптиз. Деталі – за посиланням.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Графік відключень води у Луцьку на травень
Наступна новина У Луцьку просять встановити обмежувачі руху
Останні новини
Схожі новини